hodnocení pro muj blog od eni

8. března 2011 v 19:39
Dess:10/10(Na mně je moc jednoduchý,ale díky neobičejnostem je krásný)
-Menu:0/10(Promin,ale ty žádné nemáš vím že máš blog jen týden,ale to je jedno z nejdůležitějších podle mně)
-Aktivitu:10/10(Si až až aktivní)
-Návštěvnost:8/10(No znám blogy kteří měli za týden víc)
-První dojem:9/10(Bylo to zajímavý když sem spatřila tvůj blog,působíš na mně neobyčejně.)
-Originalitu:10/10(Máš tam ze všeho trochu)
-Jak píšeš články(jakým stylem):6/10(Moc toho neneapiíšeš a nelíbí se mi že máš v každém nadpisu např.:rTy,NáBěr aFFs....atd...
Celkem:53/60 nebo 70 (Chybí ti to menu!!)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 EsinQa EsinQa | Web | 8. března 2011 v 19:46 | Reagovat

Ahojky, nechceš spřátelit?

2 Fík Fík | Web | 8. března 2011 v 19:47 | Reagovat

pejsci jak jinak no a nebo výž co, když ho nebudeš chtít udělám jinej

3 Fred Weasley Fred Weasley | Web | 8. března 2011 v 19:50 | Reagovat

Ok napíšu

4 Fík Fík | Web | 8. března 2011 v 19:55 | Reagovat

tak jo zítra

5 EsinQa EsinQa | Web | 8. března 2011 v 20:07 | Reagovat

jj klidně, přez blog, mam new comp a nemam ICQ
potom ti kdyžtak napišu ICQ, j?

přidám si te :)

6 de-elfinek de-elfinek | Web | 8. března 2011 v 20:17 | Reagovat

pěkný blog Selenu zbožnuju xD

7 Cullens Twins♥ (píše Chanell) Cullens Twins♥ (píše Chanell) | Web | 8. března 2011 v 21:01 | Reagovat

ne ty obrázky? tak to sem vážně nekreslila já :DDD xDDD xD

8 Cullens Twins♥ (píše Chanell) Cullens Twins♥ (píše Chanell) | Web | 8. března 2011 v 22:57 | Reagovat

ne vůbec našla sem to někde na netu :D

9 Thelussy Thelussy | Web | 9. března 2011 v 15:52 | Reagovat

ahojky,mohla by jsi mi na blog napsat ten odkaz na to hodnocení?nejdříve jsem na to koukala a nestihla sem si to tam dát a teď už to nemůžu najít...:( chci si to dát na blog jak máš v pravidlech :)

10 EsinQa EsinQa | Web | 9. března 2011 v 16:33 | Reagovat

souhlas s hodnocením :)
PS. ICQ najdeš na blogu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama